top of page
  • niklas265

FIT-Nätverket behöver dig!

Uppdaterat: 31 marsJag tror verkligen på nätverkande! Ett enkelt, roligt, billigt och ändå oftast väldigt bra sätt att både förbättra och fördjupa sina kunskaper. Därför var jag med och skapade det svenska FIT-nätverket 2016 och har varit aktiv sedan dess.


Vi är ett löst sammansatt nätverk för alla som är intresserade av FIT som regelbundet träffas via streaming eller på plats. Medlemskapet är helt gratis! Du blir medlem här


Nätverket skapades 2016 och har sedan dess träffats sex gånger; Ett par gånger i Stockholm, Linköping, Göteborg, 2021 streaming med Waitong Utbildning och nu senast 27/9 2023 streaming med Järfälla Råd och Stöd.

 

Jobbar du med FIT och vill vara med maila mig på niklas@waitong.se 

Jag får varje vecka förfrågningar från personer som på olika sätt vill nätverka; hitta kollegor, handledare eller utbildare.


Om du jobbar med FIT - Lägg upp dina kontaktuppgifter på nätverkets hemsida så att du blir sökbar.


Du kan gå med som privatperson, organisation-enhet eller utbildare-handledare. Det är inget som på något sätt förpliktigar men ökar självklart dina chanser till att kunna nätverka med kollegor.


Vi behöver någon som ansvarar för nästa Nätverksmöte!


Du som tar på dig detta väljer sen själv när och hur; om mötet ska vara IRL, streaming eller bägge. Om du är intresserad så hör av dig! Mer om tidigare möten här.


För Svenska FIT-nätverket;

Niklas Waitong

Waitong Utbildning - Malmö

070- 2952499 

För att underlätta spridningen av FIT så erbjuder regelbundet Waitong Utbildning gratis streamade info-träffar för nybörjare och dessutom ett event på den lösningsfokuserade världsdagen 3/5. Om du är intresserad så skicka ett mail till niklas@waitong.se


26/4 FIT Nybörjare & Nyfikna, Gratis 1h

3/5 Lösningsfokus och missbruk, gratis diskussion, med SFLK

27/5-14/6 FIT med 4p på MCH

27/8 FIT Nybörjare & Nyfikna, Gratis 2h13.00 3/5 Lösningsfokus och missbruk; tre socionomer spekulerar...

Bättre behandling - lär av dina klienter - Lär av dina kollegor!

En timmes gratis öppen streamad diskussion kring hur man kan och bör kombinera Lösningsfokus, FIT, Feedback Informed Treatment (och MI) för att bättre hjälpa missbrukare. Gratis kollektiv diskussion, en timme streamat via Zoom, 3/5 13.00-14.00.

Vi börjar med en kort inledning sen blir det en öppen diskussion med deltagarna.

Vi som håller i timmen är tre gamla vänner, alla mycket erfarna socionomer; Gunnar Lindfeldt, Dr Magnus Johansson och Niklas Waitong. Förutom att vi alla tre har gått på Socialhögskolan, är FIT-tränare, har jobbat länge med missbruk, är utbildade inom både LF, FIT och MI så har vi också alla jobbat på Älgeredskollektivet.

Vill du vara med så skicka ett mail till niklas@waitong.se så kommer det en länk. Samarrangemang med SFLK76 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 Comments


Niklas Waitong
Niklas Waitong
Feb 24

Svenska FIT-nätverket behöver växa och bli tydligare! Ingen vet riktigt idag vilka som jobbar med FIT. Jag får varje vecka förfrågningar från personer som på olika sätt vill nätverka; hitta kollegor, handledare eller utbildare. Om vi blir fler som gör oss sökbara på nätverkets hemsida så underlättar vi nätverkandet!


Like
Niklas Waitong
Niklas Waitong
Feb 24
Replying to
Like
bottom of page