Waitong Utbildning är ett Lundabaserat konsultföretag som erbjuder skräddarsydda arbetsplatsförlagda uppdragsutbildningar, handledning och coachning över hela Sverige.

Gratis FIT introduktion till familjeterapiföreningens medlemmar!

Jag har fått den stora äran att introducera FIT, Feedback Informed Treatment, på Södra Sveriges Familjeterapiförenings nästa SystemCafe i Malmö 5/11 17.30.

Mer info på Facebook.

 

Scott Miller 14-20/1! 

Det är tuffa tider nu så priset är endast 2400kr/dag/person men…. 10% rabatt om ni är tre eller fler, rabatt om man går flera dagar. Dessutom så får alla som är medlemmar i SFLK, Nätverket Kriminalitet som livsstil och Familjeterapiföreningen ytterligare 10% i rabatt. Dagarna går att köpa separat; 1 dag 2400kr, 2 dagar 4320kr, 3 dagar 6480kr, 4 dagar 8640kr minus alla eventuella rabatter men exklusive moms.

Streaming kostar 1750kr/dag/person minus eventuella rabatter men exklusive moms. Om ni vill titta flera på en gång så hör av er för offert. Det kommer gå att titta live 09.00-16.00, filmerna kommer sen finnas tillgängliga på nätet för streaming i en månad. 

Waitong Utbildning erbjuder även fyra olika distansutbildningar.

Waitong Utbildning erbjuder även egna öppna kurser och utbildningar ihop med mina samarbetspartners i Skåne och Stockholm, se nedan.

Anmälan till mina egna event och utbildningar via min anmälningsblankett

 

Utbildningar i Stockholm

Bli en bättre behandlare med Scott Miller

14 januari 2021

Feedback Informed Treatment - Grunderna. 

Hur kan du med hjälp av Feedback från klienterna bli en bättre behandlare. Waitong Utbildning och Gunnar Lindfeldt tar hit FIT-modellens skapare och ICCEs grundare, Dr Scott Miller. En fantastisk, engagerande och inspirerande föreläsare. "Edutainment" när den är som bäst. Sponsrat av Journal Digital. Dagen vänder sig till dig som är nybörjare och vill lära dig mer om FIT. 

Senaste anmälningsdag 14/12, 10% rabatt om fler än tre från samma arbetsplats. Vi erbjuder även möjligheten att streama eventet för 1750kr/dag/person, om ni vill titta flera på en gång hör av er för offert. Det kommer gå att titta live och sedan ligger det ute en månad. anmälan.

Pris 2400kr minus eventuella rabatter men exklusive moms.

AnmälningsblankettAnmälan

Lär dig FIT med Scott Miller

14-15 januari 2021

Feedback Informed Treatment - Grunder & Fortsättning - Ett system för att inhämta och tolka klientfeedback. 

Dagarna vänder sig till dig som vill förstå och lära dig mer om FIT. Samarrangemang med GL konsult, sponsrat av Journal Digital. 

Dagarna går att köpa separat, denna utbildning kostar 4320kr exklusive moms; 1 dag 2400kr, senaste anmälningsdag 14/12, 10% rabatt om fler än tre från samma arbetsplats. Vi erbjuder även möjligheten att streama eventet för 1750kr/dag/person, om ni vill titta flera på en gång hör av er för offert. Det kommer gå att titta live och sedan ligger det ute en månad. anmälan.

Pris 4320kr minus eventuella rabatter men exklusive moms.

AnmälningsblankettAnmälan

FIT-Diplomutbildning med Scott Miller, Gunnar Lindfeldt & Niklas Waitong 

14-15 januari & 16 februari 2021

Högkvalitativ, prisvärd komplett tre dagars grundutbildning för dig som verkligen vill lära dig att  förstå och använda FIT på din arbetsplats. Två dagar med Scott Miller följt av en uppföljnings- och diplomerings-dag 16/2 med Gunnar Lindfeldt och Niklas Waitong. Journal Digital sponsrar. 

Dagarna går även att köpa separat, denna utbildning kostar 6480kr exklusive moms; 1 dag 2400kr, 2 dagar 4320kr, senaste anmälningsdag 14/12, 10% rabatt om fler än tre från samma arbetsplats. Vi erbjuder även möjligheten att streama eventet för 1750kr/dag/person, om ni vill titta flera på en gång hör av er för offert. Det kommer gå att titta live och sedan ligger det ute en månad. anmälan.

Pris 6480kr minus eventuella rabatter men exklusive moms.

AnmälningsblankettAnmälan

Högskolepoäng i ADAD

19-20 november + 17 december 2020

Sveriges mest omfattande intervjuarutbildning och den enda som ger högskolepoäng. Waitong Utbildning i samarbete med Uppdragsutbildningen Ersta Sköndal Bräcke Högskola erbjuder en grundläggande ADAD-intervjuar-utbildning på 4,5p för dig som verkligen vill förstå och kunna använda ADAD. Sista anmälningsdag 23/10. För mer information kring detta event, pris, anmälan och övrig kursinformation hänvisas till Ersta Sköndal. 

Nerladdningsbart

Högskolepoäng i ADAD

19-20 november + 17 december 2020

Sveriges mest omfattande intervjuarutbildning och den enda som ger högskolepoäng. Waitong Utbildning i samarbete med Uppdragsutbildningen Ersta Sköndal Bräcke Högskola erbjuder en grundläggande ADAD-intervjuar-utbildning på 4,5p för dig som verkligen vill förstå och kunna använda ADAD. Sista anmälningsdag 23/10. För mer information kring detta event, pris, anmälan och övrig kursinformation hänvisas till Ersta Sköndal. 

Nerladdningsbart

23 mars 2021

Waitong Utbildning står som arrangör för Svenska FIT-nätverkets femte nationella nätverksmöte. Denna gång på Kockums Fritid i Malmö. Mer information här.

Sista anmälningsdag är 22/2 2021

Pris: endast 200kr inklusive fika men exklusive moms (totalt 250kr) och lunch.

AnmälningsblankettAnmälan

Utbildningar i Skåne

 

16 november och 15 december 2020

ADAD för ASI användare

Praktisk två dagars grundutbildning i ADAD-intervjun, för ASI användare, där du kommer att få lära dig hur man på bästa sätt hanterar ADAD, gör intervjuer, skattar samt hur man kan använda resultaten. ADAD, Adolescent Drug Abuse Diagnosis, är idag det i Sverige mesta spridda instrument inom ungdomsvård för behandlingsplanering, utvärdering, screening och kvalitetssäkring. Anmälan och administration sköts av kommunförbundet Skåne. Kursen är på Kommunförbundet Skåne Konferens, Gasverksgatan 3a, Lund, 

Mer info här

Nedladdningsbart

Anmälan  >

Bli bättre behandlare - med Scott Miller

18 januari 2021

Feedback Informed Treatment - Grunderna.

Hur kan du med hjälp av Feedback från klienterna bli en bättre behandlare. Waitong Utbildning och Gunnar Lindfeldt tar hit FIT-modellens skapare och ICCEs grundare, Dr Scott Miller. En fantastisk, engagerande och inspirerande föreläsare. "Edutainment" när den är som bäst. Sponsrat av Journal Digital. Dagen vänder sig till dig som är nybörjare och vill lära dig mer om FIT, Malmö.

Pris för denna utbildning är 2400kr exklusive moms, senaste anmälningsdag 14/12, 10% rabatt om fler än tre från samma arbetsplats. Vi erbjuder även möjligheten att streama eventet, för 1750kr/dag/person, om ni vill titta flera på en gång hör av er för offert. Det kommer gå att titta live och sedan ligger det ute en månad. anmälan.

Pris 2400kr minus eventuella rabatter men exklusive moms. 

AnmälningsblankettAnmälan

Lär dig FIT - tre dagars grundutbildning med Scott Miller

18-20 januari 2021

Feedback Informed Treatment - Grunder, Fortsättning & Advancerat - En komplett grundutbildning.

FIT är ett system för att inhämta och tolka klientfeedback. De tre dagarna vänder sig till dig som verkligen vill förstå och lära dig mer om FIT. Dagarna går även att köpa separat. Samarrangemang med GL konsult, sponsrat av Journal Digital. Malmö. 

Pris för denna utbildning är 6480kr exklusive moms men dagarna går även att köpa separat; 1 dag 2400kr, 2 dagar 4320kr, 3 dagar 6480kr, senaste anmälningsdag 14/12, 10% rabatt om fler än tre från samma arbetsplats. Vi erbjuder även möjligheten att streama eventet Vi erbjuder även möjligheten att streama eventet, för 1750kr/dag/person, om ni vill titta flera på en gång hör av er för offert. Det kommer gå att titta live och sedan ligger det ute en månad. anmälan.

Pris 6480kr minus eventuella rabatter men exklusive moms.

AnmälningsblankettAnmälan

FIT-Diplomutbildning med Scott Miller, Gunnar Lindfeldt & Niklas Waitong 

18-20 januari & 23 februari 2021

Samarrangemang med GL Konsult & Scott Miller, sponsrat av Journal Digital. Högkvalitativ, mycket prisvärd komplett fyra dagars Diplom- och grundutbildning för dig som verkligen vill lära dig att förstå och använda FIT på din arbetsplats. Tre dagar med Scott Miller följt av en uppföljnings- och diplomeringsdag 23/2 2021 med Gunnar Lindfeldt och Niklas Waitong.

Pris för denna utbildning är 8640kr exklusive moms men dagarna går även att köpa separat; 1 dag 2400kr, 2 dagar 4320kr, 3 dagar 6480kr, 4 dagar 8640kr, senaste anmälningsdag 14/12, 10% rabatt om fler än tre från samma arbetsplats. Vi erbjuder även möjligheten att streama eventet Vi erbjuder även möjligheten att streama eventet, för 1750kr/dag/person, om ni vill titta flera på en gång hör av er för offert. Det kommer gå att titta live och sedan ligger det ute en månad. anmälan.

Pris 8640kr minus eventuella rabatter men exklusive moms. 

AnmälningsblankettAnmälan

Waitong Utbildning står som arrangör och sponsor för Svenska FIT-nätverkets femte nationella nätverksmöte. Denna gång på Kockums Fritid i Malmö. Mer information här.

Sista anmälningsdag är 22/2 2021

Pris: endast 200kr inklusive fika men exklusive moms (totalt 250kr) och lunch.

AnmälningsblankettAnmälan

 

Utförligare information om utbildningarna:

Allmänt om kurserna:

Kurserna kommer vara centralt, för mer exakt lokal, se respektive kurs, lokal kan ändras.
 

Anmälan: I samband, absolut senast sista anmälningsdagen, med fakturering/betalning. Observera att anmälan är bindande men går att överlåta till annan deltagare. Mot en administrationsavgift på 200kr/deltagare går det även bra att fram till sista anmälningsdagen avanmäla och få pengarna tillbaka. Kursavgiften för deltagare som avanmäler sig efter sista anmälningsdagen återbetalas enbart om platsen säljs till någon annan. Maila deltagar-information och faktureringsuppgifter i samband med anmälan så skickar jag en faktura, använd gärna denna anmälningsblankett, skicka till niklas@waitong.se

.
Betalning för de kurser som Waitong Utbildning och GL konsult arrangerar, mot faktura, 30 dagar, eller i samband med anmälan till Waitong Utbildning på bankgiro 807-4577 senast på sista anmälningsdagen.

Märk det med vilken kurs, vilka som ska gå och faktureringsuppgifter, använd gärna blanketten

Grupprabatt 10% om fler än tre från samma arbetsplats och faktura.

Jag tar även Swish, 070 2952499

Waitong Utbildning
Tumlaregränd 1
22651 Lund
Bankgiro: 807-4577

Telefon: 070-295 24 99

E-post: niklas@waitong.se

Webbsida: www.waitong.se

HAR DU FRÅGOR?

 Kontakta Niklas Waitong: 070-295 24 99

Eller skicka ett meddelande:

  • Waitongs Facebook
  • Waitongs Twitter
  • Waitongs Instagram
  • Waitongs LinkedIn