Waitong Utbildning är ett Lundabaserat konsultföretag som erbjuder skräddarsydda streamade och arbetsplatsförlagda uppdragsutbildningar, handledning och olika former av coachning över hela Sverige, se även mina distansutbildningar on demand.

Anmälan till mina egna event och utbildningar via min anmälningsblankett. 

Alla priser är exklusive moms om inget annat tydligt uppges.

ADAD med poäng 29-30/9 & 26/10

Scott Miller streamad 2021 - IRL 2022 ​​

 

FIT Thursday Webinar Cafe med Dr Scott Miller, serie om fyra exklusiva digitala möten för oss som jobbar med FIT; 6/5, 13/5, 27/5 & 3/6, 15.00-16.30, max 10 deltagare, Endast 2700kr, exklusive moms, för alla fyra träffarna, sista anmälningsdag 6/4, perfekt för omcertifiering, superanvändare, istället för handledning, inför implementeringar eller bara som fördjupning,

anmälan på avsedd anmälningsblankett

först till kvarn får först mala…

IRL 2022

Scott Miller 7-8/2 Malmö 2022 + 8/3 diplomeringsdag

Scott Miller 10-11/2 Stockholm 2022 + 10/3 diplomeringsdag

2490kr/dag/person, även streaming 1890kr/dag/person

Mer info längre ner.

FIT Nätverksmöte i Malmö, 3/9, 10.00-21.00, för alla som jobbar med FIT, max 45 deltagare IRL men vi erbjuder även streaming, kom - nätverka - lär av varandra, endast 200kr, sista anmälningsdag 16/8, först till kvarn får först mala.

Jag hänvisar även till mina olika distansutbildningar som är garanterat helt Coronasäkra. Jag erbjuder även som vanligt arbetsplatsförlagda utbildningar, både IRL och Streaming.

Waitong Utbildning erbjuder när inte coronan sätter käppar i hjulet egna öppna kurser och utbildningar ihop med mina samarbetspartners i Skåne och Stockholm, se nedan.

Priserna är exklusive moms. Anmälan till mina egna event och utbildningar via min anmälningsblankett

 

Utbildningar i Stockholm

Bli en bättre behandlare med Scott Miller

10 februari 2022

Feedback Informed Treatment - Grunderna. 

Hur kan du med hjälp av Feedback från klienterna bli en bättre behandlare. Waitong Utbildning och Gunnar Lindfeldt tar hit FIT-modellens skapare och ICCEs grundare, Dr Scott Miller. En fantastisk, engagerande och inspirerande föreläsare. "Edutainment" när den är som bäst. Sponsrat av Journal Digital. Dagen vänder sig till dig som är nybörjare och vill lära dig mer om FIT. 

Senaste anmälningsdag 10/1 2022, 10% rabatt om fler än tre från samma arbetsplats. Vi erbjuder även möjligheten att streama eventet för 1750kr/dag/person, om ni vill titta flera på en gång hör av er för offert. Det kommer gå att titta live och sedan ligger det ute en månad. anmälan.

Pris 2400kr minus eventuella rabatter men exklusive moms.

AnmälningsblankettAnmälan

Lär dig FIT med Scott Miller

10-11 februari 2022

Feedback Informed Treatment - Grunder & Fortsättning - Ett system för att inhämta och tolka klientfeedback. 

Dagarna vänder sig till dig som vill förstå och lära dig mer om FIT. Samarrangemang med GL konsult, sponsrat av Journal Digital. 

AnmälningsblankettAnmälan

FIT-Diplomutbildning med Scott Miller, Gunnar Lindfeldt & Niklas Waitong 

10-11 februari 2022

diplomeringsdag 10/3 2022

Högkvalitativ, prisvärd komplett tre dagars grundutbildning för dig som verkligen vill lära dig att  förstå och använda FIT på din arbetsplats. Två dagar med Scott Miller följt av en uppföljnings- och diplomeringsdag 10/3 2022 med Gunnar Lindfeldt och Niklas Waitong. Journal Digital sponsrar. 

AnmälningsblankettAnmälan

3 September 2021

(Framflyttat från 23 mars) 

Waitong Utbildning står som arrangör för Svenska FIT-nätverkets femte nationella nätverksmöte. Denna gång på Kockums Fritid i Malmö, Skåne. Mer information här.

Sista anmälningsdag är 16/8 2021

Pris: endast 200kr inklusive fika men exklusive moms (totalt 250kr) och lunch.

AnmälningsblankettAnmälan

Utbildningar i Skåne

 

Bli bättre behandlare - med Scott Miller

7 februari 2022

Feedback Informed Treatment - Grunderna.

Hur kan du med hjälp av Feedback från klienterna bli en bättre behandlare. Waitong Utbildning och Gunnar Lindfeldt tar hit FIT-modellens skapare och ICCEs grundare, Dr Scott Miller. En fantastisk, engagerande och inspirerande föreläsare. "Edutainment" när den är som bäst. Sponsrat av Journal Digital. Dagen vänder sig till dig som är nybörjare och vill lära dig mer om FIT, Malmö.

AnmälningsblankettAnmälan

Lär dig FIT - två dagars grundutbildning med Scott Miller

7-8 februari 2022

Feedback Informed Treatment - Grunder, Fortsättning & Advancerat - En komplett grundutbildning.

FIT är ett system för att inhämta och tolka klientfeedback. De tre dagarna vänder sig till dig som verkligen vill förstå och lära dig mer om FIT. Dagarna går även att köpa separat. Samarrangemang med GL konsult, sponsrat av Journal Digital. Malmö. 

AnmälningsblankettAnmälan

FIT-Diplomutbildning med Scott Miller, Gunnar Lindfeldt & Niklas Waitong 

7-8 februari 2022

diplomeringsdag 8/3 2022

Samarrangemang med GL Konsult & Scott Miller, sponsrat av Journal Digital. Högkvalitativ, mycket prisvärd komplett fyra dagars Diplom- och grundutbildning för dig som verkligen vill lära dig att förstå och använda FIT på din arbetsplats. Tre dagar med Scott Miller följt av en uppföljnings- och diplomeringsdag 23/2 2021 med Gunnar Lindfeldt och Niklas Waitong.

AnmälningsblankettAnmälan

3 September 2021

(Framflyttat från 23 mars) 

Waitong Utbildning står som arrangör och sponsor för Svenska FIT-nätverkets femte nationella nätverksmöte. Denna gång på Kockums Fritid i Malmö. Mer information här.

Sista anmälningsdag är 16/8 2021. Mer info här

Pris: endast 200kr inklusive fika men exklusive moms (totalt 250kr) och lunch.

AnmälningsblankettAnmälan

 
FIT-nätverk_Wutbildning (1).jpg

Utförligare information om utbildningarna:

Allmänt om kurserna:

Priserna är exklusive moms. Kurserna kommer vara centralt, för mer exakt lokal, se respektive kurs, lokal kan ändras.
 

Anmälan: I samband, absolut senast sista anmälningsdagen, med fakturering/betalning. Observera att anmälan är bindande men går att överlåta till annan deltagare. Mot en administrationsavgift på 200kr/deltagare går det även bra att fram till sista anmälningsdagen avanmäla och få pengarna tillbaka. Kursavgiften för deltagare som avanmäler sig efter sista anmälningsdagen återbetalas enbart om platsen säljs till någon annan. Maila deltagar-information och faktureringsuppgifter i samband med anmälan så skickar jag en faktura, använd gärna denna anmälningsblankett, skicka till niklas@waitong.se

.
Betalning för de kurser som Waitong Utbildning och GL konsult arrangerar, mot faktura, 30 dagar, eller i samband med anmälan till Waitong Utbildning på bankgiro 807-4577 senast på sista anmälningsdagen.

Märk det med vilken kurs, vilka som ska gå och faktureringsuppgifter, använd gärna blanketten

Oftast grupprabatt 10% om fler än tre från samma arbetsplats och faktura.

Jag tar även Swish, 070 2952499

Waitong Utbildning
Tumlaregränd 1
22651 Lund
Bankgiro: 807-4577

Telefon: 070-295 24 99

E-post: niklas@waitong.se

Webbsida: www.waitong.se

HAR DU FRÅGOR?

 Kontakta Niklas Waitong: 070-295 24 99

Eller skicka ett meddelande:

  • Waitongs Facebook
  • Waitongs Twitter
  • Waitongs Instagram
  • Waitongs LinkedIn