HAR DU FRÅGOR?

 Kontakta Niklas Waitong: 070-295 24 99

Eller skicka ett meddelande:

Waitong Utbildning är ett konsultföretag som erbjuder skräddarsydda uppdragsutbildningar, handledning och coachning över hela Sverige främst inom Lösningsfokuserat klientarbete, FIT, ADAD och HVB.

Scott Miller till Sverige 2020

Stockholm 26-27/3, Malmö 30/3-1/4

Waitong Utbildning och GL-konsult arrangerar

Nedladdningsbart om Scotts besök

FIT, MI och the Good Life Modell.

David Prescott kommer till Sverige i vår;

27-28/4 Malmö29/4 Stockholm.

Nedladdningsbart om FIT

Waitong Utbildning erbjuder även egna utbildningar i Malmö och Stockholm.

 

Utbildningar i Stockholm

26-27 mars 2020

Waitong Utbildning tar hit FIT-modellens skapare och ICCEs grundare, Dr Scott Miller. En fantastisk, engagerande och inspirerande föreläsare. "Edutainment" när den är som bäst. Dagarna vänder sig till dig som vill lära dig mer om FIT. Dagarna går att köpa separat. Dessutom går det att köpa till en uppföljning och diplomeringsdag 23/4.  Pris från 1175kr

Sista anmälningsdag 26/2

Mer info

Anmälan >

Utbildningar i Malmö

 

26-27 november och 17/12

Praktisk grundutbildning i ADAD-intervjun där du kommer att få lära dig hur man på bästa sätt hanterar instrumentet, gör intervjuer, skattar samt hur man kan använda resultaten.

 

ADAD, Adolescent Drug Abuse Diagnosis, är idag det i Sverige mesta spridda instrument inom ungdomsvård för behandlingsplanering, utvärdering, screening och kvalitetssäkring.

Pris: 5.995kr, sista anmälningsdagen 12/11

Anmälan  >

30 mars - 1 april 2020

FITs skapare, Dr Scott Miller är en världsledande forskare, författare, föreläsare, professor, skapare av FIT och grundare av ICCE. Han är en fantastisk, inspirerande och underhållande talare som vid behov faktiskt även kan prata svenska. Dagarna går att köpa separat. Dessutom går det att köpa till en uppföljning och diplomeringsdag 7/5. Dagarna vänder sig till dig som vill lära dig mer om FIT.  Pris från 1175kr. Mer info här Sista anmälningsdag 28/2

Mer info

Anmälan >

15-19 juni 2020

Ladda dina batterier på en magisk liten grekisk ö. Stärk dig själv med det bästa från yoga, Grekland och ACT. Samarrangemang med Iris Studio och Karin Oscarsson.
Pris 3.900kr inklusive moms, sista anmälningsdag 15/5

Mer information här

Anmälan till Karin Oscarsson på Iris Studio Anmälningsavgift 100€

Utförligare information om utbildningarna:

Allmänt om kurserna:

Kurserna kommer vara centralt i Malmö och Stockholm. Lokal meddelas senare.
 

Anmälan: I samband, absolut senast sista anmälningsdagen, med betalning. Observera att anmälan är bindande. Kursavgiften för deltagare som avanmäler sig efter sista anmälningsdagen återbetalas enbart om platsen kan säljas till någon annan. Maila i samband med anmälan; namn, telefonnummer och mailadress på samtliga deltagare till niklas@waitong.se


Betalning: Betalning i samband med anmälan till Waitong Utbildning på bankgiro 807-4577 senast på sista anmälningsdagen. Märk det med vilken kurs och vem det gäller. Maila oss och tala om vem som kommer, se ovan. Grupprabatt kan diskuteras. Hör av dig om du behöver en faktura.

Waitong Utbildning
Tumlaregränd 1
22651 Lund
Bankgiro: 807-4577

Telefon: 070-295 24 99

E-post: niklas@waitong.se

Webbsida: www.waitong.se

  • Waitongs Facebook
  • Waitongs Twitter
  • Waitongs Instagram
  • Waitongs LinkedIn