top of page

 

 

Senaste Nyhetsbrevet & Senaste Blogg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marsrea! - Waitong Utbildning har marsrea - 25% på alla bokningar som görs under mars månad oavsett när jobbet utförs, förutsatt att det också faktureras i mars; höstens kurser, distansutbildningar, brevkurser, handledning, booster, coachning och utbildning.

Uppge koden "marsrea" vid bokning.

 

Med Malmö som utgångspunkt erbjuder jag olika högkvalitativa skräddarsydda UTBILDNINGAR, HANDLEDNING och COACHNING över hela Sverige; IRL och via streaming. Dessutom erbjuder jag digitala brevkurser, diplomutbildningar i FIT och ADAD, on demand, börja när du vill och jobba i din egen takt.

Telefontid (070 2952499) vardagar 09.00-17.00, om jag inte svara så skicka ett mail eller tala in ett meddelande.

Semester och helt stängt vecka; 32 och 43

 

 

 

 

 

 

 

Jag är en av 30-talet olika föreläsare på SFLK:s konferens "Frågans Makt" 2-3/6 i Västerås. Min föreläsning kommer att så klart handla om min favoritkombo; Lösningsfokus och Feedback Informed Treatment. Ses vi?

 

Jag har fortfarande möjlighet att ta uppdrag både som utbildare och handledare senare i vår och i höst.

 

För att underlätta en bra implementering så sänker jag nu mitt pris med 25%, till 1500 kr/h exklusive moms, på metodhandledning när man har gått sin grundutbildningen hos mig.

 

 

FIT & ADAD - Under Corona-pandemin tog jag fram digitala brevkurser on demand, diplomutbildningar på distans i FIT och ADAD som komplement till mina streamade utbildningar och IRL. Färdiga texter, utbildningsbrev, övningar, filmer och videoklipp som jag efter behov kompletterar med streamade lektioner och personlig feedback.

Börja när du vill, jobba var du vill och jobba helt i din egen takt. Är ni flera från samma arbetsplats så går det lätt att till ett rimligt pris kombinera med streaming och IRL-möten. Mer info här

Varför ADAD

Varför FIT?

Mars nyhetsbrev finns ute nu!

3/5 streamad LösningsFokus intro  Gratis, för nybörjare, med mig som föreläsare, samarr med SFLK 

 

11/5 HVB-dag i Malmö, Gratis, jag är med som utställare

 

2-3/6 "Frågans kraft" Lösnings-fokuserad SFLK-konferens i Västerås

För mitt Instagramflöde, se nedan;

NW bild.jpg
marsrea.jpeg
336775907_206772251949887_8672397995781067216_n.jpg
bottom of page