Nyheter

Senaste nyhetsbrevet går att läsa här!
Bägge eventen med David Prescott i november, Malmö 23-24/11 och Stockholm 25/11, är dessvärre inställda p.g.a. corona-pandemin. När pandemin och därpå följande restriktioner verkligen är över så vill vi verklige att Prescott ska komma hit men kan i nuläget tyvärr inte sia om när det blir. Vi kommer däremot att erbjuda ett kortare webb-seminarium om the "Good Life Model" under hösten, mer information kommer i augusti. Ni som redan har köpt biljetter får givetvis pengarna tillbaka eller så kan ni, utan merkostnad, byta och istället gå på Scott Miller i januari, Stockholm eller Malmö, mer info i kalendariet. Ni får dessutom 20% rabatt om ni vill köpa till dagar eller personer dvs innan 1/9, 40% rabatt!
 
Från och med 15/9 erbjuder Waitong Utbildning även fyra olika digitala utbildningar; ADAD, ASI till ADAD, Lösningsfokus och FIT.
FIT-nätverket träffas som bestämt 16/9 i Linköping, självklart förutsatt att det då går att göra på ett corona-säkert sätt och utan att bryta några riktlinjer. Jag kommer att närvara! Ses vi? Mer info
HAR DU FRÅGOR?

 Kontakta Niklas Waitong: 070-295 24 99

Eller skicka ett meddelande:

  • Waitongs Facebook
  • Waitongs Twitter
  • Waitongs Instagram
  • Waitongs LinkedIn