HAR DU FRÅGOR?

 Kontakta Niklas Waitong: 070-295 24 99

Eller skicka ett meddelande:

Du är hjärtligt välkommen till Waitong Utbildnings olika utbildningar i Feedback Informed Treatment (FIT). Ni kommer att få lära er hur man med hjälp av Feedback från klienten förbättrar behandlingen.


Kurserna är baserad på Scott Millers system FIT och ORS/SRS för att låta klientfeedback styra samtalet. www.centerforclinicalexcellence.com eller www.scottdmiller.com.

 

Feedback Informed Treatment – är ett system för att med feedback från klienten förbättra behandlingen. FIT är ett mångteoretiskt förhållningssätt där man rutinmässigt inhämtar feedback om terapeutisk allians och behandlingsresultat. För att sen använda informationen till att skräddarsy den service som erbjuds. Det är godkänt som evidensbaserad praktik av bland annat APA och SAMHSA i USA.

Varför välja FIT?

 • Det utgår från klienten.

 • Det går att använda oavsett metod, klient och arbetsplats.

 • Det är en ett evidensbaserat sätt att jobba med omfattande forskningsstöd.

 • Det utgår från att relationen behandlare-klient är det centrala.

 • Det uppfyller kravet på att behandlaren ska arbeta systematiskt med egenkontroll.

 • Det finns en komplett manual, översatt till svenska.

 • Det finns databaserat systemstöd.

 • Det finns stora databaser och cut-off rates.

 • Det är relativt enkelt att förstå och hantera.

 

Det är en fördel om du har en grundutbildning och vana inom någon form av samtalsteknik innan du går utbildningen.

 

Kursledare är Niklas Waitong
Niklas är socionom, lösningsfokuserad coach, av ICCE godkänd FIT-utbildare med 30 års erfarenhet av behandling, har jobbat med FIT, ORS och SRS sedan 2004.


Sexdagars FIT utbildning
Gedigen omfattande utbildning som väl förbereder dig för att bli en s.k. superanvändare och för att kunna utbilda dig vidare inom ICCE. Detta är ett paket som består av Basic och Fördjupning. Kursbok är manualen, ”Feedback Informerad Terapi, FIT” av Scott D Miller och Bob Bertolino. Pris endast 7.300kr exklusive moms.


FIT Basic
En praktisk grundkurs i hur man med feedback från klienten förbättrar behandling, relation och resultat med hjälp av ORS-SRS. Pris 4.900kr exklusive moms.


FIT-Booster

Dagen vänder sig till er som har en grundutbildningen och som behöver fräscha upp kunskaperna. Pris 900kr exklusive moms, 50 % rabatt om man har gått sin grundutbildning hos Waitong Utbildning.

FIT Fördjupning

Kursen vänder sig till er som jobbar med FIT, har en grundutbildningen och som vill fräscha upp och fördjupa era kunskaper, till er som ska bli ”superanvändare” samt för att förbereda för att gå FITadvanced. Kursen förutsätter att man har gått någon grundutbildning, att man har manualen, ”Feedback Informerad Terapi, FIT” av Scott D Miller och Bob Bertolino, och har läst den innan kursstart. Pris 4.900kr exklusive moms, 25 % rabatt om man har gått sin grundutbildning hos Waitong Utbildning.

 

Bra att veta:


Var: Lokal meddelas senare, någonstans i Malmö eller Stockholm
Mat: Förmiddagsfika och eftermiddagsfika ingår, övrig mat och eventuellt boende ordnar ni själv.
När: Se Kaldendarium för aktuella datum
Tider och pauser: Starttid 09.00, avslutning 16.00, lunch 12.00-13.00, övriga tider bestämmer vi tillsammans.
Kostnad: Se respektive utbildning
Senaste anmälningsdag: Se respektive utbildning


Anmälan: I samband, absolut senast sista anmälningsdagen, med betalning. Observera att anmälan är bindande. Kursavgiften för deltagare som avanmäler sig efter sista anmälningsdagen återbetalas enbart om platsen kan säljas till någon annan. Maila i samband med anmälan; namn, telefonnummer och mailadress på samtliga deltagare till niklas@waitong.se


Betalning: Betalning i samband med anmälan till Waitong Utbildning på bankgiro 807-4577 senast på sista anmälningsdagen. Märk det med vilken kurs och vem det gäller. Maila oss och tala om vem som kommer, se ovan. Grupprabatt kan diskuteras. Hör av dig om du behöver en faktura.

Waitong Utbildning
Tumlaregränd 1
22651 Lund
Bankgiro: 807-4577

Telefon: 0702952499

E-post: niklas@waitong.se

Webbsida: www.waitong.se

 • Waitongs Facebook
 • Waitongs Twitter
 • Waitongs Instagram
 • Waitongs LinkedIn