waitong_symbol_röd-01.png

 

Ständigt pågående on demand digital distans diplomutbildning i ADAD

 

 

 

 

Öppen ADAD-utbildning 24/3-28/4

 

Vill du bli bättre på att förstå dina klienter?

Vill du göra bättre utredningar?

Vill du göra bättre vård- & behandlingsplaneringar?

ADAD för att få svar!

 

Välkommen till min tre-dagars digital diplomkurs i ADAD på distans, med Region Jönköping 24/3, 7/4 & 28/4, via Zoom, alla dagar 09.00-16.00, sista anmälningsdag 28/2, pris endast 3950 kr exklusive moms.

 

Mer info och anmälan på Region Jönköpings hemsida

 

 

Du är hjärtligt välkommen till Waitong Utbildnings olika utbildningar i ADAD. Ni kommer att få lära er hur man på bästa sätt hanterar instrumentet, gör intervjuer, skattar samt hur och till vad man kan använda resultaten.


ADAD, ADolescent Assessment Dialogue, är idag det i Sverige mesta spridda instrument inom ungdomsvård för behandlingsplanering, utvärdering, screening och kvalitetssäkring. Instrumentet rekommenderas av Socialstyrelsen. Det är skapat i USA, baserat på ASI, sedan av SiS och Stockholms Stad anpassat för Svenska förhållande. Ett fantastiskt instrument för att skapa underlag till behandlingsplaneringar och utredningar. Kompatibelt både med BBIC och SAVRY m.fl.


Kursansvarige Niklas Waitong har varit med och utvecklat ADAD sedan starten på 90-talet. Jag jobbar idag mest med arbetsplatsförlagda utbildningar men håller ibland även egna själv och med olika samarbetspartners; Råbe & Kobberstad, Skånes kommunförbund, Högskolan Ersta Bräcke sköndal m.fl. Se kalendarium för aktuella kurser


ADAD-intervjuarutbildning

Praktisk grundutbildning på tre dagar för att få och kunna använda ADAD. Priset varierar beroende på lokal, antal och samarbetspartner, Jag jobbar mest med arbetsplatsförlagda utbildningar men håller ibland även egna. Mitt pris är 10 000kr/dag +omkostnader för grupper med 10 eller färre än 10 deltagare, fr.o.m. deltagare nummer 11 tillkommer 1000kr/dag/deltagare. Priserna är exklusive moms. Om du är intresserad så hör av dig för en offert! Finns även som distansutbildning

 

ASI till ADAD-intervjuarutbildning

Praktisk grundutbildning på två dagar så att vana ASI-användare ska få och kunna använda ADAD. Priset varierar beroende på lokal, antal och samarbetspartner, Jag jobbar mest med arbetsplatsförlagda utbildningar men håller ibland även egna. Mitt pris är 10 000kr/dag +omkostnader för grupper med 10 eller färre än 10 deltagare, fr.o.m. deltagare nummer 11 tillkommer 1000kr/dag/deltagare. Priserna är exklusive moms. Om du är intresserad så hör av dig för en offert! Finns även som distansutbildning


ADAD-Booster & Handledning

Minst vart annat år bör man fräscha upp, uppdatera sina ADAD-kunskaper och få handledning. Boostern vänder sig till er som har gått en intervjuarutbildning. Jag jobbar mest med arbetsplatsförlagda utbildningar men håller ibland även egna öppna utbildningar. Kostnad 2000kr/timmen eller 10 000kr/heldag + omkostnader och moms. Om du är intresserad så hör av dig för ett förslag på upplägg!

ADAD - introduktionsutbildning

En introduktionsföreläsning vad ADAD är och kan användas till för de som kommer i kontakt med ADAD men inte själva ska göra intervjuer eller skattningar på 1-8 timmar. Kan kombineras med en intervjuarutbildning. Kostnad 2000kr/timmen eller 10 000kr/heldag + omkostnader och moms. Om du är intresserad så hör av för ett förslag på upplägg!

ADAD-utbildar-utbildning Praktisk utbildning på fem dagar för att på egen hand kunna utbilda och handleda intervjuare. Pris ca 27 000kr/person exklusive moms och omkostnader. 

Om du är intresserad så hör av dig!

 

Bra att veta:


Var: Land, plats och lokal varierar
Mat: Förmiddagsfika och eftermiddagsfika brukar normalt ingå, övrig mat och eventuellt boende brukar deltagrna själva stå för.
När: Se Kaldendarium för aktuella datum
Tider och pauser: Varierar men oftast - Starttid 09.00, avslutning 16.00, lunch 12.00-13.00, övriga tider bestämmer vi tillsammans.
Kostnad: Hör av dig för offert
Senaste anmälningsdag: Se respektive utbildning


Anmälan: I samband, absolut senast sista anmälningsdagen, med betalning. Observera att anmälan är bindande. Kursavgiften för deltagare som avanmäler sig efter sista anmälningsdagen återbetalas enbart om platsen kan säljas till någon annan. Maila i samband med anmälan; namn, telefonnummer och mailadress på samtliga deltagare till niklas@waitong.se


Betalning: Betalning i samband med anmälan till Waitong Utbildning, eller arrangören, på bankgiro 807-4577 senast på sista anmälningsdagen. Märk det med vilken kurs och vem det gäller. Maila oss och tala om vem som kommer, se ovan. Grupprabatt kan diskuteras. Hör av dig om du behöver en faktura. Alla priser är exklusive moms. Mot en administrationsavgift på 200kr/deltagare går det även bra att fram till sista anmälningsdagen avanmäla och få pengarna tillbaka.

IMG_2739_edited.jpg
waitong_symbol_röd-01.png

Waitong Utbildning
Tumlaregränd 1
22651 Lund
Bankgiro: 807-4577

Telefon: 0702952499

E-post: niklas@waitong.se

Webbsida: www.waitong.se