Du är hjärtligt välkommen till Waitong Utbildnings olika utbildningar i ADAD. Ni kommer att få lära er hur man på bästa sätt hanterar instrumentet, gör intervjuer, skattar samt hur och till vad man kan använda resultaten.


ADAD, ADolescent Assessment Dialogue, är idag det i Sverige mesta spridda instrument inom ungdomsvård för behandlingsplanering, utvärdering, screening och kvalitetssäkring. Instrumentet rekommenderas av Socialstyrelsen. Det är skapat i USA, baserat på ASI, sedan av SiS och Stockholms Stad anpassat för Svenska förhållande. Ett fantastiskt instrument för att skapa underlag till behandlingsplaneringar och utredningar. Kompatibelt både med BBIC och SAVRY m.fl.


Kursansvarige Niklas Waitong har varit med och utvecklat ADAD sedan starten på 90-talet. Jag jobbar idag mest med arbetsplatsförlagda utbildningar men håller ibland även egna. Om du är intresserad så hör av dig!


ADAD-utbildar-utbildning
Praktisk utbildning på fem dagar för att på egen hand kunna utbilda och handleda intervjuare. Pris ca 27 000kr exklusive moms. Om du är intresserad så hör av dig!


ADAD-intervjuarutbildning

Praktisk grundutbildning på tre dagar för att få och kunna använda ADAD. Pris ca 4.900kr/deltagare eller 15 000kr/dag, exklusive moms men beroende på lokal, antal och samarbetspartner, Jag jobbar mest med arbetsplatsförlagda utbildningar men håller ibland även egna. Om du är intresserad så hör av dig!


ADAD-Booster

Dagen vänder sig till er som tidigare har gått en intervjuarutbildning och nu behöver fräscha upp kunskaperna.
Pris 900kr/deltagare, 2000kr/timmen eller 15 000kr/dag exklusive moms, 50 % rabatt på mina egna utbildningar om man har gått sin grundutbildning hos Waitong Utbildning. Jag jobbar mest med arbetsplatsförlagda utbildningar men håller ibland även egna. Om du är intresserad så hör av dig!

Om du är intresserad så hör av dig!

 

Bra att veta:


Var: Lokal meddelas senare, någonstans i Malmö eller Stockholm
Mat: Förmiddagsfika och eftermiddagsfika ingår, övrig mat och eventuellt boende ordnar ni själv.
När: Se Kaldendarium för aktuella datum
Tider och pauser: Starttid 09.00, avslutning 16.00, lunch 12.00-13.00, övriga tider bestämmer vi tillsammans.
Kostnad: Se respektive utbildning
Senaste anmälningsdag: Se respektive utbildning


Anmälan: I samband, absolut senast sista anmälningsdagen, med betalning. Observera att anmälan är bindande. Kursavgiften för deltagare som avanmäler sig efter sista anmälningsdagen återbetalas enbart om platsen kan säljas till någon annan. Maila i samband med anmälan; namn, telefonnummer och mailadress på samtliga deltagare till niklas@waitong.se


Betalning: Betalning i samband med anmälan till Waitong Utbildning på bankgiro 807-4577 senast på sista anmälningsdagen. Märk det med vilken kurs och vem det gäller. Maila oss och tala om vem som kommer, se ovan. Grupprabatt kan diskuteras. Hör av dig om du behöver en faktura.

Waitong Utbildning
Tumlaregränd 1
22651 Lund
Bankgiro: 807-4577

Telefon: 0702952499

E-post: niklas@waitong.se

Webbsida: www.waitong.se

HAR DU FRÅGOR?

 Kontakta Niklas Waitong: 070-295 24 99

Eller skicka ett meddelande:

  • Waitongs Facebook
  • Waitongs Twitter
  • Waitongs Instagram
  • Waitongs LinkedIn