waitong_symbol_röd-01.png

Nätutbildningar & Streaming

Alla priser är exklusive moms

Nyheter från VoB:s Utbildningscenter - Streamad temadag 25/11 om Feedback Informed Treatment, FIT, med Waitong utbildning. På förmiddagen den 25/11 bjuder VoB in socialtjänsten i Skåne och Småland till en kostnadsfri webföreläsning med VoB:s utrednings- och behandlingshem Högelid, som tar emot ungdomar 12–20 år. De arbetar sedan några år med FIT för att öka ungdomarnas delaktighet och stärka deras röst och påverkansmöjligheter. Föreläsare är Niklas Waitong, certifierad utbildare och handledare i FIT. För mer information och anmälan se VoBs hemsida

Webinar med Dr Scott Miller 2021

 

IRL & Streaming

Scott Miller 7-8/2 Malmö + 8/3 diplomeringsdag

Scott Miller 10-11/2 Stockholm + 10/3 diplomeringsdag

Streaming 10-11/2 + 7/3 diplomeringsdag

2490kr/dag/person, även streaming 1890kr/dag/person, streamingen kommer ligga ute en månad så att du kan se det när det passar. Rabatt 10% om fler än tre från samma arbetsplats. Mer info här, anmälan 

 

 

Distansutbildningar on Demand

 

Mina fyra olika distansutbildningar, nedan, är till stor del hantverksutbildningar, även om viss teori ingår. Det centrala för en bra hantverksutbildning är möjligheten att få relevant aktuell feedback när man tränar. Därför är kursen upplagd på ett sådant sätt och priset satt så att jag kan garantera att du hela tiden under utbildningens gång kan få den feedback du behöver när du övar och när du lämnar in dina hemuppgifter.

 

Jag finns hela tiden tillgänglig på mail samt chatt, Skype och telefon efter tidsbokning för att se till att du hela tiden kan få aktuell feedback.

 

Du gör utbildningen i din egen takt, börjar när du vill och har sedan ett år på dig att gå klart. Till samtliga utbildningar krävs att du kan spela in korta filmsekvenser för att sen kunna få feedback på dem, till exempel med telefon, platta eller dator.

 

När du anmäler dig kommer du få en del förslag på vad du kan göra innan kursen ifall du, kan och hinner. Ungefär en vecka innan utbildningen börjar kommer du få ett paket med det tryckta material som ingår. Alla priser är exklusive moms

ADAD - för att få svar - intervjuarutbildning

Från och med 15/9 2020 erbjuder Waitong Utbildning en digital ADAD-intervjuarutbildning, som ger diplom, rättighet och kunskap för att kunna använda ADAD på ett etiskt och korrekt sätt. Utbildningen motsvara den tre dagars utbildning som finns idag och beräknas ta totalt ca 24 timmar. Det är sex lektioner, en till tre timmar långa, hemuppgifter till varje gång, personlig feedback och slutprov. Du gör utbildningen i din egen takt, börjar när du vill och har ett år på dig, från start, att gå klart. ADAD-pärmen med upptryckt manual, formulär och övningsuppgifter ingår samt en timmes gratis ADAD-handledning.

Redan nu går det bra att anmäla sig. Pris 5000kr exklusive moms

AnmälningsblankettAnmälan

 

Bli bättre på att lyssna och samtala – Lösningsfokus i praktiken

Lösningsfokuserad modern diplomerande grundutbildning, motsvarande tre dagar, baserad på den senaste forskningen och 30 års erfarenhet från HVB, som vänder sig till alla som jobbar med människor och samtal. Du gör utbildningen i din egen takt, börjar när du vill och har ett år på dig, från start, att gå klart. Böckerna; ”Lösningsinriktad Pedagogik” och ”Kraften i nästa lilla steg”, ingår samt en timmes gratis handledning. 

Pris 5000kr exklusive moms

AnmälningsblankettAnmälan

 

FIT, Feedback Informed Treatment, för att låta klient, feedback och resultat styra

Digital diplomutbildning i FIT, Feedback Informerad Terapi. Utbildningen vänder sig till alla som jobbar med samtal, vill bli bättre på feedback, vill veta hur det går för klienterna och vill bli bättre. FIT går att kombinera med i princip alla förhållningssätt, metoder och tekniker; MI, KBT, Tolvsteg, ACT etc, men du bör ha någon form av samtalsutbildning i grunden innan du går. FIT-manualen ingår samt en timmes gratis handledning. 

Pris 4000kr exklusive moms

AnmälningsblankettAnmälan

 

Scott_Wutbildning_90x122_2022 (2).jpg