top of page
waitong_symbol_röd-01.png

 

Alla priser är exklusive moms

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FIT & ADAD - Digitala brevkurser on demand, diplomutbildningar på distans i FIT och ADAD som komplement till mina streamade utbildningar och IRL-kurser. Färdiga texter, utbildningsbrev, övningar, filmer och videoklipp som jag efter behov kompletterar med streamade lektioner och personlig feedback.

Börja när du vill, jobba var du vill och jobba helt i din egen takt. Är ni flera från samma arbetsplats så går det lätt att till ett rimligt pris kombinera med streaming och IRL-möten. 

 

 

Digitala brevkurser on Demand

 

 

Mina distansutbildningar, digitala streamade Diplomutbildningar, se nedan, är till stor del hantverksutbildningar, även om viss teori ingår. Det centrala för en bra hantverksutbildning är möjligheten att öva och helst då också få relevant aktuell feedback. Därför är kursen upplagd på ett sådant sätt och priset satt så att jag kan garantera att du hela tiden under utbildningens gång kan få den feedback du behöver när du övar och när du lämnar in dina hemuppgifter.

 

Jag finns tillgänglig hela tiden, svarar så fort jag kan, alltid inom två vardagar. Jag är oftast och mest tillgänglig på mail men av och till självklar även på telefon. Telefontid; vardagar 09.00-17.00. Notera dock att jag har stängt röda dagar.

 

Dessutom ingår en timmes handledning via Zoom och telefon efter tidsbokning. Allt för att garantera att du hela tiden kan få aktuell färsk feedback.

 

Du gör utbildningen i din egen takt, börjar när du vill och har sedan ett år på dig att gå klart. Till samtliga utbildningar krävs att du kan spela in korta filmsekvenser för att sen kunna få feedback på dem, till exempel med telefon, platta eller dator.

 

När du anmäler dig kommer du få en del förslag på vad du kan göra innan kursen ifall du, kan och hinner. Innan utbildningen börjar kommer du få ett paket med det tryckta material som ingår. Alla priser är exklusive moms.

Digital brevkurs i ADAD, Diplomutbildning, för att få svar, intervjuarutbildning

 

ADAD för att bättre förstå din klient. Waitong Utbildning erbjuder en digital brevkurs en ADAD-intervjuarutbildning, som ger diplom, rättighet och kunskap för att kunna använda ADAD på ett etiskt och korrekt sätt. Utbildningen motsvara min tre dagars diplomutbildning IRL och beräknas ta totalt ca 24 timmar. Det är sex lektioner, en till tre timmar långa, hemuppgifter mellan varje gång, personlig feedback och slutprov. Du gör utbildningen i din egen takt, börjar när du vill och har ett år på dig, från start, att gå klart. ADAD-pärmen med upptryckt manual, formulär och övningsuppgifter ingår samt vid behov en timmes privat egenhandledning.

Notera dock att jag har stängt röda dagar.

 

Pris 5900 kr exklusive moms

AnmälningsblankettAnmälan

Digital brevkurs, Diplomutbildning i FIT, Feedback Informed Treatment, för att låta klienten styra

 

Digital brevkurs, diplomutbildning i FIT, Feedback Informerad Terapi. Utbildningen vänder sig till alla som jobbar med samtal, vill bli bättre på feedback, vill veta hur det går för klienterna och vill bli bättre. FIT går att kombinera med i princip alla förhållningssätt, metoder och tekniker; MI, KBT, Tolvsteg, ACT etc, men du bör ha någon form av samtalsutbildning i grunden innan du går.  Kursen ger dig rättighet och kunskap för att kunna använda FIT; ORS och SRS, på ett etiskt och korrekt sätt. Utbildningen motsvara min tre dagars diplomutbildning IRL och beräknas ta totalt ca 24 timmar. Det är tio lektioner, en till tre timmar långa, några frivilliga, hemuppgifter mellan varje gång, personlig feedback och slutprov. Du gör utbildningen i din egen takt, börjar när du vill och har ett år på dig, från start, att gå klart. FIT-manualen ingår samt vid behov en timmes privat egenhandledning. 

Notera dock att jag har stängt röda dagar.

 

Pris 5900 kr exklusive moms

AnmälningsblankettAnmälan

336775907_206772251949887_8672397995781067216_n.jpg
bottom of page