waitong_symbol_röd-01.png

Nätutbildningar & Streaming

Alla priser är exklusive moms

Scott Miller kommer inte till Sverige i februari istället erbjuder vi streaming.         

På grund av Corona och därpå följande restriktioner så kan tyvärr inte Scott komma till Sverige därför är alla fyra dagarna med Scott nu omgjorda till streaming. Mer info i kalendariet

Streamade Utbildningar via Zoom

Scott Miller via Zoom

Scott Miller streaming 7/2 & 8/2, bägge dagarna 13.00-16.00, extra frågestund 16.00-16.30

Scott Miller streaming 9/2 & 10/2, bägge dagarna 13.00-16.00, extra frågestund 16.00-16.30

 

Streamad diplomeringsdag 7/3 eller 17/3, 09.00-16.00, med Gunnar Lindfeldt och Niklas Waitong, bägge av ICCE diplomerade utbildare-handledare-användare.

Sista anmälningsdag är framflyttad till 14/1. Några få restplatser finns nu och säljs för 1890 kr/dag och deltagare. Mer info i kalendariet

 

Öppen ADAD-utbildning via Zoom

Vill du bli bättre på att förstå dina klienter?

Vill du göra bättre utredningar?

Vill du göra bättre vård- & behandlingsplaneringar?

ADAD för att få svar!

 

Välkommen till min tre-dagars digital diplomkurs i ADAD på distans, med Region Jönköping 24/3, 7/4 & 28/4, via Zoom.

 

Mer info och anmälan på Region Jönköpings hemsida

 

 

Distansutbildningar on Demand

 

Mina fyra olika distansutbildningar, nedan, är till stor del hantverksutbildningar, även om viss teori ingår. Det centrala för en bra hantverksutbildning är möjligheten att få relevant aktuell feedback när man tränar. Därför är kursen upplagd på ett sådant sätt och priset satt så att jag kan garantera att du hela tiden under utbildningens gång kan få den feedback du behöver när du övar och när du lämnar in dina hemuppgifter.

 

Jag finns hela tiden tillgänglig på mail samt chatt, Skype och telefon efter tidsbokning för att se till att du hela tiden kan få aktuell feedback.

 

Du gör utbildningen i din egen takt, börjar när du vill och har sedan ett år på dig att gå klart. Till samtliga utbildningar krävs att du kan spela in korta filmsekvenser för att sen kunna få feedback på dem, till exempel med telefon, platta eller dator.

 

När du anmäler dig kommer du få en del förslag på vad du kan göra innan kursen ifall du, kan och hinner. Ungefär en vecka innan utbildningen börjar kommer du få ett paket med det tryckta material som ingår. Alla priser är exklusive moms

ADAD - för att få svar - intervjuarutbildning

Från och med 15/9 2020 erbjuder Waitong Utbildning en digital ADAD-intervjuarutbildning, som ger diplom, rättighet och kunskap för att kunna använda ADAD på ett etiskt och korrekt sätt. Utbildningen motsvara den tre dagars utbildning som finns idag och beräknas ta totalt ca 24 timmar. Det är sex lektioner, en till tre timmar långa, hemuppgifter till varje gång, personlig feedback och slutprov. Du gör utbildningen i din egen takt, börjar när du vill och har ett år på dig, från start, att gå klart. ADAD-pärmen med upptryckt manual, formulär och övningsuppgifter ingår samt en timmes gratis ADAD-handledning.

Redan nu går det bra att anmäla sig. Pris 5000kr exklusive moms

AnmälningsblankettAnmälan

FIT, Feedback Informed Treatment, för att låta klient, feedback och resultat styra

Digital diplomutbildning i FIT, Feedback Informerad Terapi. Utbildningen vänder sig till alla som jobbar med samtal, vill bli bättre på feedback, vill veta hur det går för klienterna och vill bli bättre. FIT går att kombinera med i princip alla förhållningssätt, metoder och tekniker; MI, KBT, Tolvsteg, ACT etc, men du bör ha någon form av samtalsutbildning i grunden innan du går. FIT-manualen ingår samt en timmes gratis handledning. 

Pris 4000kr exklusive moms

AnmälningsblankettAnmälan