Distansutbildningar

Detta är till stor del hantverksutbildningar, även om viss teori ingår. Det centrala för en bra hantverksutbildning är möjligheten att få relevant aktuell feedback när man tränar. Därför är kursen upplagd på ett sådant sätt och priset satt så att jag kan garantera att du hela tiden under utbildningens gång kan få den feedback du behöver när du övar och när du lämnar in dina hemuppgifter.

 

Jag finns hela tiden tillgänglig på mail samt chatt, Skype och telefon efter tidsbokning för att se till att du hela tiden kan få aktuell feedback.

 

Du gör utbildningen i din egen takt, börjar när du vill och har sedan ett år på dig att gå klart. Till samtliga utbildningar krävs att du kan spela in korta filmsekvenser för att sen kunna få feedback på dem, till exempel med telefon, platta eller dator.

 

När du anmäler dig kommer du få en del förslag på vad du kan göra innan kursen ifall du, kan och hinner. Ungefär en vecka innan utbildningen börjar kommer du få ett paket med det tryckta material som ingår.

ADAD - för att få svar - intervjuarutbildning

Från och med 15/9 2020 erbjuder Waitong Utbildning en digital ADAD-intervjuarutbildning, som ger diplom, rättighet och kunskap för att kunna använda ADAD på ett etiskt och korrekt sätt. Utbildningen motsvara den tre dagars utbildning som finns idag och beräknas ta totalt ca 24 timmar. Det är sex lektioner, en till tre timmar långa, hemuppgifter till varje gång, personlig feedback och slutprov. Du gör utbildningen i din egen takt, börjar när du vill och har ett år på dig, från start, att gå klart. ADAD-pärmen med upptryckt manual, formulär och övningsuppgifter ingår samt en timmes gratis ADAD-handledning.

Redan nu går det bra att anmäla sig. Pris 5000kr

AnmälningsblankettAnmälan

 

 

Utökad målgrupp - ASI till ADAD Diplom

Jag kommer även för de som har en ASI-utbildning, behärskar instrument och skattningar, erbjuda, från och med 15/9, en möjlighet att utöka sin kompetens med ett ADAD-diplom. Utbildningen motsvara den två dagars ASI till ADAD-utbildning som finns idag och beräknas ta totalt ca 15 timmar. Det är fyra lektioner, en till tre timmar långa, hemuppgifter till varje gång, personlig feedback och slutprov. Du gör utbildningen i din egen takt, börjar när du vill och har ett år på dig att gå klart. ADAD-pärmen med upptryckt manual, formulär och övningsuppgifter ingår samt en timmes gratis ADAD-handledning.

Redan nu går det bra att anmäla sig. Pris 4000kr

Anmälningsblankett & Anmälan

 

Bli bättre på att lyssna och samtala – Lösningsfokus i praktiken

Lösningsfokuserad modern diplomerande grundutbildning, motsvarande tre dagar, baserad på den senaste forskningen och 30 års erfarenhet från HVB, som vänder sig till alla som jobbar med människor och samtal. Du gör utbildningen i din egen takt, börjar när du vill och har ett år på dig, från start, att gå klart. Böckerna; ”Lösningsinriktad Pedagogik” och ”Kraften i nästa lilla steg”, ingår samt en timmes gratis handledning. Med första start 15/9.

Pris 5000kr 

AnmälningsblankettAnmälan

 

FIT, Feedback Informed Treatment, för att låta klient, feedback och resultat styra

Digital diplomutbildning i FIT, Feedback Informerad Terapi. Utbildningen vänder sig till alla som jobbar med samtal, vill bli bättre på feedback, vill veta hur det går för klienterna och vill bli bättre. FIT går att kombinera med i princip alla förhållningssätt, metoder och tekniker; MI, KBT, Tolvsteg, ACT etc, men du bör ha någon form av samtalsutbildning i grunden innan du går. FIT-manualen ingår samt en timmes gratis handledning. Med första start 15/9.

Pris 4000kr 

AnmälningsblankettAnmälan

 

När Scott Miller kommer till Sverige i januari,  så erbjuder vi möjligheten att streama besöket för 1750kr/dag/person men….  Alla som är medlemmar i SFLK-lösningsfokus, Nätverket Kriminalitet som livsstil och Familjeterapiföreningen ytterligare 10% i rabatt. Om ni vill titta flera på en gång så hör av er för offert. Det kommer gå att titta live 09.00-16.00, filmerna kommer sen finnas tillgängliga på nätet för streaming i en månad.

Scott Miller - FIT & deliberate Practise

Stockholm 14-15/1 + diplomeringsdag 16/2 2021

Malmö 18-20/1 + diplomeringsdag 23/2 2021

Intresseanmälan & offert

HAR DU FRÅGOR?

 Kontakta Niklas Waitong: 070-295 24 99

Eller skicka ett meddelande:

  • Waitongs Facebook
  • Waitongs Twitter
  • Waitongs Instagram
  • Waitongs LinkedIn