top of page
  • niklas265

240906 FIT-nätverksmöte

Uppdaterat: 3 maj





Waitong Utbildning har nu tillsammans med Svenska FIT-nätverket och e-stöd på Liljeholmsberget den stora äran att nu bjuda in alla svensktalande FITeratis och andra som jobbar med FIT, Feedback Informed Treatment till vårt sjunde nätverksmöte;

 

FIT-nätverksmöte 6 september 09.00-16.00,

Stockholm & Streaming,

med middag efteråt.

 

Boka datumet 6/9 redan nu! Dagen är gratis, men middagen betalar du själv, begränsat antal platser IRL men obegränsat antal för streaming.

 

Mer information, program och anmälan kommer inom kort!

 

På programmet finns bland annat Fortes forskningsprojekt om FIT i socialtjänsten, nästa ACE-konferens och mycket mer men vi är fortfarande väldigt öppna för fler programförslag!

 

Har du förslag, önskemål eller något du själv vill framföra 6/9 - hör av dig - Vill vara med och jobba med konferens och program - hör av dig – Undrar du över något - hör av dig!

 

Mer info kommer succesivt på Nätverkets hemsida, på waitong.se under mer.

 

Om du vill vara med men är nybörjare och innan 6/9 vill få veta lite mer om FIT så erbjuder Waitong Utbildning 27/8 10.00-12.00, en gratis två timmars streamad nybörjarinfo kring vad FIT är och kan användas till. OBS detta är inte en grundutbildning mer en möjlighet att avgöra om man vill gå en utbildning. Anmälan till niklas@waitong.se 

 

Om detta är av intresse så hör av dig!

 

Med vänlig hälsning, 

Niklas Waitong

Waitong Utbildning - Malmö

070- 2952499 

 

 



 

 

 

28 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page