top of page
  • niklas265

Kvalificerad erfaren socionom letar sommarjobb inom psykosocialt arbete!

Uppdaterat: 10 apr.
Kvalificerad mycket erfaren välutbildad pragmatisk socionom letar sommarjobb inom psykosocialt arbete!


Mitt Malmöbaserade företag Waitong utbildning puttrar på, främst med uppdrag med koppling till FIT, ADAD, lösningsfokus och HVB. Jag blir verkligen inte rik men får i gengäld hålla på med det jag tror på, tycker om och brinner för. Jag är ingen ensamvarg och jag saknar därför ofta kollegor men också en mer renodlad klientkontakt. Eftersom jag inte har några uppdrag alls under sommaren så söker jag nu sommarjobb under perioden 5/6–1/9.


Jag är en handledarutbildad socionom med omfattande vidareutbildning som har jobbat med människor i 30 år, varav 25 år på Älgeredskollektivet som medlevare; behandlare, socialpedagog på HVB, 20 år som tillståndsbärande HVB-föreståndare, 20 år som firmatecknare och VD med personalansvar. Jag har främst jobbat med ledarskap, tonåringar, familjer, skolproblem, missbruk, familjeproblem, kriminalitet, NPF och psykisk ohälsa. Mer info om mig här


Jag driver sedan 2018 Waitong Utbildning som jobbar med utbildning, handledning, rådgivning och coachning inom ledarskap, samtalsteknik och utvärdering främst då inom UGL-SDI, Lösningsfokus, FIT och ADAD.


Jag söker i första hand sommarjobb och alla jobb kommer att beaktas; föreståndare, behandlare, kurator, socialsekreterare, socialpedagog m.fl. – Jag jobbar gärna på golvet och med direkt klientkontakt men kan även tänka mig olika former av chefsjobb. Jour, obekväma arbetstider, helg och natt är inget problem. En klar fördel är det för mig om jag får jobba aktivt med samtal, LF, FIT eller ADAD. Helt ok också att jobba med ledarskap, administration, utbildning och handledning. Som sagt så letar jag först och främst sommarjobb och timanställning.

Att vara egenföretagare har inget egenvärde för mig så hittar jag mitt drömjobb så kommer jag ta det.

Desto roligare jobb desto längre är jag beredd att resa. För drömjobbet är jag beredd att flytta.

Om bostad ingår i sommarjobbet så kan jag tänka mig att jobba var som helst.


CV, betyg och referenser skickas gärna på begäran.


Skicka gärna detta mejl vidare till andra som kan tänkas vara intresserade av mina tjänster!


Med vänlig hälsning

Niklas Waitong

Waitong Utbildning

niklas@waitong.se

070- 2952499

www.waitong.se


Aprils nyhetsbrev!


Vårens program

3/5 streamad LösningsFokus, intro för nybörjare med mig, Gratis

11/5 HVB-dag i Malmö, Gratis, jag är utställare

2-3/6 SFLK-LF-Konferens i Västerås, Frågans Makt, jag är föreläsare


Varför FIT?

Varför Lösningsfokus

Varför ADAD?
Så här presenterar jag mitt företag - Waitong UtbildningADAD är en av mina specialiteter som jag har jobbat mer i över 25 år...FIT är en annan av mina specialiter. Jag har jobbat med FIT sedan starten 2000.Får jag välja så kombinerar jag helst FIT med lösningsfokus. Jag kommer prata om denna min favoritkombo på den lösningsfokuserade SFLK-konferensen 2-3/6 i Västerås.


1 023 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page