top of page
  • niklas265

God & GottGod Jul & Gott Nytt År!


Malmö, Möllevången, 221220

Kära vänner och Kollegor!

Vintern är här, fjärde advent har varit och redan på lördag är det julafton. Dessvärre så regnar det och är både plusgrader och snöfritt i Malmö. Som tur är har jag flera uppdrag norrut så jag kommer få lite riktig vinter, med lite tur även lite skidåkning. Nu passar jag på att önska alla ni mina välartade vänner och kollegor en synnerligen God Jul och ett riktigt Gott Nytt År.

Själv ser jag tillbaka på ett riktigt bra år med många roliga uppdrag, spännande samarbete och lärorika utbildningar - Stort tack till alla inblandade - Ingen nämnd - ingen glömd!

Nästa år ser också ut att bli minst lika bra och med lite tur ännu bättre! Peppar! Peppar! Jag är bland annat inbokad att själv gå en grundutbildning i Signs of Safety och att dessutom ytterligare en gång gå inte mindre än två av ICCE:s utbildningar IRL i Danmark (Advanced och Supervision) med min absoluta favoritlärarkombo Scott Miller & Susanne Bargmann, allt för att hålla min ICCE-tränarlicens uppdaterad. Jag har även flera olika mycket spännande uppdrag att se fram emot. 😁

Nytt är också att jag erbjuder öppen streamad handledning för Lösningsfokuserat klientarbete, HVB-föreståndare och ADAD-användare. Öppningserbjudande - Gratis! - De första fem som anmäler sig får gå helt gratis! Grupprabatt 20% om ni är tre eller fler.

En metod blir aldrig bättre än dess implementering. En utbildning blir aldrig bättre än det stöd och handledning som deltagarna får efteråt. Jag utbildar och handleder främst inom FIT, ADAD, Lösningsfokus, HVB och Ledarskap. Det gemensamma för alla fem områdena är att det handlar om, speciellt som jag jobbar, hantverk - Något som ska göras i samspel med andra människor. Visst är teorin viktig men det absolut viktigaste är själva görandet - hantverket, att man kan omsätta teorin i praktiken. Därför måste vi när vi har fått tillräckligt med teori börja öva, få feedback, öva igen, börja med klienter, få feedback och handledning, göra igen, osv. Handledning handlar om att få feedback, nya perspektiv och att se nya möjligheter. För att göra det lättare att få till detta så erbjuder jag nu på försök även öppna streamade handledningar. Om intresset finns och det faller ut väl så är min tanke att göra detta löpande. Detta är för er som inte får till handledning alls, vill ha mer hjälp, känner er ensamma i era roller, som vill komplettera med metodstöd och kanske speciellt för er som ansvarar för att hjälpa andra (föreståndare, metodstödjare och superanvändare). Detta är för alla er som känner att ni behöver lite uppmuntran, extra energi, nätverka med kollegor, mer stöd i att använda metoden i praktiken och inputs utifrån.

Lösningsfokuserat med klienter; 23/1 10.00-12.00

HVB-föreståndare; 6/2 10.00-12.00

ADAD-intervjuare 20/2 10.00-12.00

Pris 950 kr/person, rabatt om tidiga eller flera, två timmer per gång, 10.00-12.00, streaming via Zoom, minst tre - max 12 deltagare, deltagarna bestämmer gång för gång vad vi tar upp när vi träffas, anmälan sju dagar innan. Om du är intresserad så hör av dig - Först till kvarn får först mala!

Jag jobbar annars mest med olika former av arbetsplatsförlagda eller streamade utbildningar och handledningar. Jag har fortfarande en del dagar kvar som går att boka denna våren och rätt gott om tider i höst. Dessutom erbjuder jag också mina ständigt pågående digitala brevkurser, diplomutbildningar on demand, i både ADAD & FIT (börja när du vill och jobba i din egen takt). Mer info på waitong.se.

Jag kommer ha öppet som vanligt, 09.00-17.00, alla icke röda dagar under Jul och Nyår. Däremot så kommer jag nästa år faktiskt ha semester och helt stängt vecka; 12, 24, 25, 32 och 43.

God Jul & Gott Nytt År

önskar

Niklas Waitong

Waitong Utbildning


Du hittar hela julbrevet här
1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page